Assortiment

Over ons

Ron is thuis in de schuur bij vaders begonnen met repareren van kleine landbouw en wegenbouw machines, maar ja thuis werd het al gauw te klein.

In 2003 kwam er een verkoop van hallen op Kronenburgpark te Hedel bij inschrijving Ron is daar wezen kijken en vond het wel interessant en Ron schrijft er op in op kavel, waarna een loting plaats vond en Ron de gelukkige eigenaar werd van Kronenburgpark 9 te Hedel.

Er moest nog van alles verbouwt worden voor dat Ron er in kon werken, er werd een magazijn gemaakt met daarnaast een showroom en niet te vergeten een kantoor, wat ook wel aanwezig mocht zijn de toilet en een douche.

In februari 2004 opende Ron zijn nieuwe hal voor leveranciers en klanten en voor familie en vrienden en bekende, en met die klanten en leveranciers gaat Ron nog steeds mee om.

In de loop der tijd is er toch maar personeel bij aangenomen want het werd toch steeds wat drukker bij Wierre Las en Reparatiebedrijf te Hedel. In het jaar 2009 werd er toch overwogen om een stuk hal bij te bouwen in verband met de drukte van reparatie werkzaamheden, begin 2010 waren de papieren binnen dat we aan de slag konden met de nieuwbouw, daarmee begonnen het magazijn werd eens zou groot de showroom is met een slag gedraaid naar de ingang van het pand tevens hebben we ook een mooi kantine boven en Ron zijn eigen kantoor boven en een dubbele hoeveelheid ruimte om in te werken, zo houden we het scheiden aan de ene kant het vuile werk van laswerk en slijpwerkzaamheden en aan de andere kant het schone opbouw werk.

Ook voor hydroliek kun je bij Wierre terecht in alle maten van slangen en koppeling die er bij horen in heel de Bommelerwaard en ver daar buiten weten ze Wierre las en reparatiebedrijf te vinden.